“Tots nosaltres sabem alguna cosa. Tots nosaltres ignorem alguna cosa. Per això, aprenem sempre.Paulo Freire

Dia Internacional de la Dona

En motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el dijous, 6 de març, col.laboradores, participants, familiars i amics del Col.lectiu Suma i treballadors de la Fundació Marianao vam aplegar-nos en un dinar de germanor. Vam compartir el nostre temps, l’esplèndid espai del terrat de la Fundació Marianao i l’exquisit menjar que cadascú havia preparat.



Després de dinar, ens vam organitzar en grups petits per intercanviar vivències en referència a la nostra pròpia experiència com a dones treballadores. Al final de la sessió vam posar en comú les aportacions més rellevants de cadascun dels grups.




El resultat d’aquesta experiència la vam traslladar al dilluns 10 de març als estudis de Ràdio Marianao, on dues persones representats de cada grup vam gravar un programa de ràdio sota el títol “La meva experiència com a dona treballadora”, que podeu escoltar a l'enllaç següent:

Dia Internacional de la Dona a Ràdio Marianao

Per inaugurar solemnement el dinar vam llegir el text escrit per A.A. Maestre, publicat al número 104 de la revista ¡Tú!,



i que reproduïm a continuació amb permís de l’autor.

Seleccioneu la imatge per ampliar.
Laura Vidal
Col.labordora