“Tots nosaltres sabem alguna cosa. Tots nosaltres ignorem alguna cosa. Per això, aprenem sempre.Paulo Freire

Agraïment

La meva experiéncia al Col.lectiu Suma es molt positiva i cada dia que passa em sento més compromesa amb la seva tasca.

Quan em van parlar d’aquest projecte no sabia de que es tractaba, pero una vegada a dins d’ell et dones compte del treball i la il.lusió de tota la gent per tirar endavant aquesta entitat.

Els voluntaris ensenyem a llegir ,escriure i a escoltar quan fa falta. Pero alhora d’ensenyar tambe guanyem molt de l’experiència viscuda de les dones que venen a aprendre. La nostra feina no és important si la comparem amb la lluita personal de cadascuna d’elles per tirar endavant el treball i la seva familia.

I ara que tenen una mica de temps, encara que la majoria van molt enfeinades amb els nets, volen aprendre els coneixements que en un altre temps se’ls va negar.

Dono les gràcies a totes aquestes persones, joves i grans, amb tantes ganes de tirar endavant, que fan que els dies que no siguin tant bons siguin millors. Les trobades que fem, sempre son molt positives, treballem, escoltem pero tambe riem, i el millor premi es una abraçada que demostra el nostre afecte.

Nomes puc parlar be de tota la gent que integra el Col.lectiu Suma. Gent, que amb la seva feina diaria, fa que tot pugui tirar endavant, cosa gens fàcil. Tambe cal destacar el treball de la Fundació Marianao, perque sense ella no podriem fer totes les activitats que fem. Aixi com Òmnia, que ensenyant-nos informàtica, comprens la dificultat que tenim a aprendre a aquestes alçades.

Una altra tasca a realitzar es integrar tota la gent de diverses procedències i costums, cosa que tenim que aconseguir entre tots.

I per acabar, fer una crida a tota la gent que vulgui pasar una bona estona, que s’animi a apuntar-se al Col.lectiu Suma.

Una forta abraçada per tothom.

Mª Dolors Duran
Col.laboradora

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dolors, gràcies a tu per la teva dedicació, el teu compromís i la teva generositat. Els qui estem al teu costat som els qui ens enriquim de la teva qualitat com a persona.

Marc Ambit ha dit...

Molt boniques les paraules de la Mª Dolors. Es nota que hi ha carinyo i estimació per la feina i pel col·lectiu.

Enhorabona pel blog; ara mateix vaig a enllaçar-lo al meu blog de preguntes socials per tal de donar-vos més difusió.