“Tots nosaltres sabem alguna cosa. Tots nosaltres ignorem alguna cosa. Per això, aprenem sempre.Paulo Freire

Acte de Sant Jordi 2011

El dijous 5 de maig de 2011 participants , voluntaris i voluntàries, i amics i amigues   del Col.lectiu Suma vam omplir Teatre de Cal Ninyo  per celebrar el tradicional Acte de Sant Jordi, del qual vam celebrar la primera edició en abril de 2004 a l'auditori de l'Olivera.

Aquest any vam canviar d'escenari i de convidats: vam celebrar l'acte al emblemàtic Teatre de Cal Ninyo i la recentment fundada Coral de la Fundació Marianao va fer un assaig en públic per mostrar-nos els seus progressos.

Al llarg del acte vam presentar i repartir exemplars del Recull d'escrits de Sant Jordi 2011, i els i les participants del Col.lectiu Suma van llegir  textos que havien escollit per l'ocasió. També vam llegir la història conjunta que aquest any hem escrit entre tots els grups. Podeu llegir la història al Recull de Sant Jordi'11 i us assegurem que riureu una estona

La nota emotiva de l'acte va ser  un homenatge sorpresa als homes del Col.lectiu Suma -en un col.lectiu de 140 persones només hi ha 7 homes- que vam fer abans de l'actuació de la Coral. Els vam fer sortir a l'escenari, els vam agrair la seva participació "entre tanta dona"  i els van regalar una samarreta estampada amb motiu de l'acte.

Gràcies a totes les persones que han fet possible que un any més l'acte de Sant Jordi del Col·lectiu Suma sortís rodó, i especialment a la Coral de la Fundació Marianao per la seva esplèndida actuació.



FEU CLICK SOBRE LA IMATGE PER ACCEDIR A L'ÀLBUM DE FOTOS

Enllaç dels actes de Sant Jordi dels anys anteriors  Actes de Sant Jordi
Enllaç al tos els  reculls de Sant Jordi        Tots els reculls de Sant Jordi