“Tots nosaltres sabem alguna cosa. Tots nosaltres ignorem alguna cosa. Per això, aprenem sempre.Paulo Freire

Acte de Sant Jordi del Col·lectiu Suma 2013


dijous, 25 d'abril de 2013

Avui hem celebrat el tradicional acte de Sant Jordi del Col•lectiu Suma. Ens hem trobat  a Cal Ninyo voluntaris, voluntàries, participants, amics i familiars per compartir una estona plegats.

Hem presentat  el recull d'escrits de Sant Jordi 2013 titulat “Miradas de Mujer. Vidas de mujeres reladas por mujeres”, hem escoltat les lectures dels textos que cada grup ha escollit, hem llegit la història compartida -escrita de forma conjunta entre tots els grups que formen el col•lectiu- i hem comptat amb la participació de la Coral de la Fundació Marianao, que ens ha ofert un esplèndid concert per tancar l'acte.

També hi ha hagut un parell de moments emotius. Tots plegats hem mostrat el nostre agraïment als alumnes de pràctiques que hem tingut aquest any –el Pau, la Yasmina i la Marta –  i els hem regalat un àlbum de fotos del seu pas pel Suma amb dedicatòries de voluntaris/àries  i participants. Com a punt central de l'acte, aquest any els voluntaris/àries del Suma hem volgut fer un reconeixement als i les participants en el nostre projecte. Hem llegit un escrit molt emotiu i els hem entregat un diploma que representa un mosaic de frases i textos aportats per tos els qui col·laborem en el projecte.