“Tots nosaltres sabem alguna cosa. Tots nosaltres ignorem alguna cosa. Per això, aprenem sempre.Paulo Freire

Premi Josep Piñol per a la Fundació Marianao

El 28 de novembre de 2011 la Fundació Marianao va rebre de mans de la Fundació Acció Solidària Contra l'Atur el Premi a la trajectoria en la lluita per la inclusió social "Josep M. Piñol".

En aquesta 14ena edició dels Premis, que es van celebrar a CaixaForum, es va reconèixer la trajectoria de la Fundació Marianao i la seva aportació i contribució social en la transformació del barri de Marianao a Sant Boi de Llobregat, així com l'impacte aconseguit en la millora de les condicions de vida de les persones. Durant l'acte també és va reconèixer la tasca desenvolupada en l'ambit de la inserció laboral a l'entitat social Andròmines.

La Fundació Acció Solidària Contra l'Atur es va crear l'any 1981 amb la finalitat de fer front a la problemàtica de la desocupació. Compta gairebé amb 500 col·laboradors que han permès que es destinessin prop de 10.07 milions  d’euros a la lluita contra l'atur a Catalunya a partir del suport a projectes d'emprenedoria i d'estímul d'experiències d'economia social i autoocupació.